Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 600 g |
pažitka | 1 svazek |
silný hovězí vývar | 250 ml |
mléko | 750 ml |
smetana ke šlehání | 250 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
cukr | |
čerstvě mletý pepř | |
olivový olej |
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept
Kávová kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy. V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý poměr druhů směs arabiky a robusty. Výrobci... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...